Brand

Mijn nek staat in brand.
Als u mij ziet dezer dagen moet u niet raar opkijken. Het is gewoon een uitslaande brand. Zo eentje waar een gemiddelde brandweerman zijn hand niet voor omdraait.
Maar ik ben aan het doe-het-zelfen. Ik probeer het met drie verschillende zalfjes.
In the remix.
Het is tot nu toe vooral olie op het vuur.
En wat doe ik verder? Ik krab mijn kop kapot, vooral ’s nachts. Korsten veroveren terrein. Het zullen wel nachtdieren zijn.

Eigenlijk is het nog te vroeg om hierover te schrijven. Ik kan er nog niet echt om lachen. Dat valt ook af te lezen aan sommige woorden.
Nek ipv hals.
Kop ipv hoofd.
Kapot ipv naar z’n malle moeren.
Korsten ipv moedervlekjes.

Ach ja.

7 gedachten over “Brand”

  1. Willem vindt het vast vreselijk dat ik dit schrijf, maar één van die zalfjes zorgde ervoor dat ie naar meisjes rook. Omdat het zalfje een bloemetjes-budie-butter-van-de-body-shop was. Voor meisjes. En dat is niet echt heel sexy…

  2. Ahh die reflectiviteit in het laatste deel is echt super! Mooi gelaagd stukje!
    Ik heb laatst mijn been kapot gekrabt omdat ik na het scheren body-butter voor de kennelijk niet zo heel erg gevoelige huid erop smeerde. Pijnlijk! Brandend! Jeukend! Niet cool. Ik voel met je mee hier dus en hoop dat je ondertussen alweer geheeld en ontjeukt bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *