Winnen & Kraaien

covervox9Iedere zichzelf respecterende schrijver moet een keer een schrijfwedstrijd winnen.
Het maakt niet uit welke, als je maar wint. Dan kun je daar de rest van je leven fijn naar verwijzen om jezelf te promoten.
Ik kan sinds deze week zeggen dat ik een winnaar ben.
Ik heb maar liefst een kerstverhalenwedstrijd gewonnen.
Het verhaal is te lezen in universiteitsblad VOX. En als je te lui bent om speciaal voor mij  naar de Nijmeegse campus af te reizen voor dit periodiek dan kun je ook hier een kijkje nemen. Maar vergeven doe ik ’t je niet.

Smaakt dat naar meer? Dan kun je op de website van Kraai terecht. Dit Vlaamse schrijverscollectief  heeft mijn kortverhaal (zoals ze dat in het Zuiden zo mooi noemen) geplaatst.  Pispaultje, over de uitwassen van het carnavalsfeest, lees je hier.

8 gedachten over “Winnen & Kraaien”

  1. Wint ie zomaar een wedstrijd. Gelijk heb je!
    Goed werk!

    Ik behoor tot die vergevingsloze mensen die te lui zijn om naar de campus af te reizen.

    Vergeven zul je het me nooit, maar een beetje haat en nijd kan goed doen.

    Hoihoihoihoihoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *