Stella spreekt

“ik lees hier héél héél leuke moedige dingen. ik ga voortaan twee keer nadenken. en méér betalen.”
Geplaatst door: maarten | 28-6-07 om 23:48

.
Ruim twee jaar geleden was ik toiletjuf Stella. Mijn fictieve blog, oftewel neplog, hield ik drie weken vol. Toen werd Stella ontslagen. Dit was het startschot van de neplogwedstrijd.
.
Aankomende vrijdag spreekt Stella (alias Willem) op het eerste Blog-Art Festival. In Theater aan het Spui in Den Haag sta ik voor een horde creatieve webloggers. Daar doe ik nog één keer het hele verhaal van 2007 uit de doeken. Van Stella tot aan de prijsuitreiking, en hoe het verder ging.
.
Verder op het festival: video-art, cabaret, lezing, discussie, muziek van o.a. de John Dear Mowing Club en een optreden van de 13-jarige directeur van de Koekjesfabriek. Kaartjes zijn hier verkrijgbaar.

4 gedachten over “Stella spreekt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *