Begrafenis van mijn personages

Met schrijfster en radiomaker Lisa Weeda reisde ik af naar Deest voor de begrafenis van mijn personages. Enkele maanden terug besloot ik namelijk het verhaal dat een boek had moeten worden (en waar ik vier jaar aan gewerkt had) weg te gooien. Zie mijn column Mislukt.
In de nieuwste aflevering van Ondercast, de maandelijkse literaire podcast, is te horen hoe we Mannes en Margreet ter aarde bestellen (en hoe we zoeken naar Frits de pony). De aflevering beluister je hier.
(Mocht je zeer ongeduldig zijn: het item is te vinden op ongeveer 01.00. Maar dan mis je wel de mooie bijdragen van Hanneke Hendrix, Rik Sprenkels, Jasper Henderson en Corinne Heyrman.)
.
PS 1: Hier boven poseer ik voor een grafstenenwinkel van Deest. Een winkel die te werkelijk is om in fictie te stoppen.
PS 2: ‘Begrafenis van mijn personages’, de titel van dit bericht, is een knipoog naar de meesterlijke bundel van Anneke Claus. Dat moet wel even gezegd worden.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *