Populair

Over kappers. Ik vind het een heftig gegeven dat je bij het maken van een afspraak kunt aangeven door wie je je wilt laten knippen. Zo wordt een kapper/kapster die niet zo populair is daar elke dag mee geconfronteerd. Vanochtend heb ik het toch maar gedaan.
‘Nou, door jou,’ zei ik tegen de kapster aan de andere kant van de lijn.
Ik voelde me smerig. Het klonk ook smerig.
Toen ik vanmiddag in de zaak kwam, was mijn kapster nog bezig. Ze vroeg of ik alvast in de stoel wilde gaan zitten. De kapster die ik de vorige keer had en waar ik niet zo tevreden over was, stond bij de kassa en had niets te doen. Ik had niet goed opgelet welke stoel mijn kapster bedoelde en vroeg het aan mijn vorige kapster. Het was die bij het raam.
Toen zaten we allebei een tijdje te wachten. Gelukkig kon ik haar net niet zien in de spiegel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *